Hej på er!

Nu är det redan december och snart är det ett nytt år!
Jag hoppas på att 2014 kommer bli mycket, mycket bättre än 2013.

Ni kanske undrar lite vart jag tagit vägen och vad som händer med hästarna.

Jag har ärligt inte haft lust att sitta vid datorn förutom när jag pluggat, och det händer några gånger i veckan. Just nu pluggar jag kursen "Entreprenörskap" som är riktigt givande för mig som vill starta eget i framtiden!

Hästarna... Ja, de lever iallafall.
Rebelle växer så det knakar och är nu redan över 120 cm både fram och bak. Hon är så otroligt underbar och hon har blivit så modig och nyfiken.
När jag går ner till stallet så ropar jag alltid till hästarna, så de vet att jag kommer, och vad tror ni inte hon gör då? Klart hon svarar! Hon har sån underbar personlighet som är en perfekt kombination av Ella och Rugge!

Ella har blivit bättre i kroppen och jag får nu kratsa vänster bak utan att hon ska ställa ner hoven hela tiden. Detta har alltså inte funkat sedan hon fölat. Troligtvis är det en nerv i kläm då hon blir bättre efter massage.
Hon har även fått otroligt rinniga ögon vilket jag kopplat till hennes mag- och njurproblem, men jag är inte säker då det aldrig vill bli bättre.
Jag kan annars tänka mig att hon har mask, så jag har nu beställt hem träckprov så jag vet om hon ska avmaskas eller inte.
Hovarna på Ella har blivit OTROLIGT mycket bättre sedan hon fick en kur med Pau D'arco, strålen har hälften så mycket röta kvar och jag tycker även att hon sett piggare ut efter att det överflödiga sockret försvunnit.

Nu vill jag verkligen sätta igång Ella igen. Det är min egen lathet som hindrar mig från att ta tag i detta!
För att få igång motivationen lite så tänkte jag skriva ett träningsschema så jag dagligen kan bocka av de aktiviterna vi gjort och samtidigt ha en plan att följa!

Bilder har jag inte tagit många då det varit sånt ruggit väder i flera veckor. Denna bild är dock en favorit.

Hästarna blev släppta i en större hage i slutet av november. Alla tre sprang så mycket så det droppade (läs: rann) svett. Rebelle har inga problem med att springa ikapp både mamma och Thea!
Här står hon helt utmattad och kikar på Thea och Lisa som står längre bort i hagen.